Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Augusztus 27. 13:07, szombat | Belföld
Forrás: mti

Szeptember utolsó hétvégéjén tartják a Kultúrházak éjjel-nappal programot

Szeptember utolsó hétvégéjén tartják a Kultúrházak éjjel-nappal programot

Mindennap értéket adunk mottóval rendezik meg idén a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozatot szeptember 23. és 25. között - közölte a szervező Magyar Népművelők Egyesülete az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a Kultúrházak éjjel-nappal hétvégéjén ismét több száz kulturális központ, művelődési ház, közösségi színtér várhatja majd az érdeklődőket országszerte és határon túl is változatos és értékes programokkal.

Az eseménysorozat célja - írták -, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek, értékelvűségnek. A Mindennap értéket adunk szlogennel a szervezők azt üzenik, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt.

A Kultúrházak éjjel-nappal programsorozathoz csatlakozni kívánó intézmények már regisztrálhatnak a megújult www.kulturhazak.hu weboldalon, ahol szakmai programjaikat tölthetik fel, sőt létrehozhatják saját oldalukat, és állandó, ingyenes megjelenést biztosítanak számukra. A weboldalon már pályázati lehetőségek is elérhetők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.