Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Szeptember 29. 11:34, vasárnap | Belföld
Forrás: InfoVáros

Szerkeszthetők a Facebook állapotfrissítések

Szerkeszthetők a Facebook állapotfrissítések

Az egyik legrégebb óta várt funkcióval bővült a Facebook rendszere.

Bizonyára már sokan jártak úgy, hogy elgépeltek valamit egy közösségi oldal használatakor, hozzászólásokban vagy állapotfrissítésekben. A Facebook éppen ezért vezette be a hozzászólások utólagos szerkesztésének lehetőségét még tavaly júniusban, mely egyfajta előzetes tesztként is felfogható a most bevezetett állapotfrissítések szerkesztési opciójához.

A funkciót már hosszű évek óta kérik a felhasználók, azonban sokáig problémás volt, hogy egy utólagos módosítással milyen mértékben lehet visszaélni. A szerkesztett kommenteknél éppen ezért nézhető meg annak előző változata, s bár úgy tűnik, azóta a fejlesztők elfelejtkeztek erről a funkcióról, de legalább most végre bevezették. A frissítések szerkesztésének lehetősége elérhető a webes felületen és az androidos kliensekben, az iOS kliensekre pedig hamarosan érkezik a lehetőség a következő frissítéssel.

Címkék: Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről