Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2013. Szeptember 29. 11:34, vasárnap | Belföld
Forrás: InfoVáros

Szerkeszthetők a Facebook állapotfrissítések

Szerkeszthetők a Facebook állapotfrissítések

Az egyik legrégebb óta várt funkcióval bővült a Facebook rendszere.

Bizonyára már sokan jártak úgy, hogy elgépeltek valamit egy közösségi oldal használatakor, hozzászólásokban vagy állapotfrissítésekben. A Facebook éppen ezért vezette be a hozzászólások utólagos szerkesztésének lehetőségét még tavaly júniusban, mely egyfajta előzetes tesztként is felfogható a most bevezetett állapotfrissítések szerkesztési opciójához.

A funkciót már hosszű évek óta kérik a felhasználók, azonban sokáig problémás volt, hogy egy utólagos módosítással milyen mértékben lehet visszaélni. A szerkesztett kommenteknél éppen ezért nézhető meg annak előző változata, s bár úgy tűnik, azóta a fejlesztők elfelejtkeztek erről a funkcióról, de legalább most végre bevezették. A frissítések szerkesztésének lehetősége elérhető a webes felületen és az androidos kliensekben, az iOS kliensekre pedig hamarosan érkezik a lehetőség a következő frissítéssel.

Címkék: Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 27. 17:03, szombat | Belföld

Újabb két országba utazhatnak szabadon a beoltottak

Magyarország két újabb országgal, Egyiptommal és a Maldív-szigetekkel állapodott meg a vakcinaigazolások kölcsönös elismeréséről, így a koronavírus ellen legalább kétszer beoltottak szabadon utazhatnak ezen országokba

2021. November 27. 15:02, szombat | Belföld

Hamarosan életbe lép a Volánbusz új menetrendje

December 12-én életbe lép a Volánbusz Zrt. 2021/2022. évi autóbusz-menetrendje, amely az idén is számos fejlesztést és változást hoz az országos, elővárosi és regionális autóbuszjáratok közlekedésében

2021. November 27. 11:56, szombat | Belföld

Átadták Az Év Családbarát Vállalata díjakat

Átadták Az Év Családbarát Vállalata díjakat pénteken a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány szervezésében Budapesten.

2021. November 27. 09:53, szombat | Belföld

Lakástűzben meghalt egy ember Piliscséven

Saját házában keletkezett tűz okozta a halálát egy embernek pénteken Piliscséven - tudatta a katasztrófavédelem közleményben az MTI-vel.