Városlista
2020. október 1, csütörtök - Malvin

Hírek

2011. Július 19. 14:17, kedd | Belföld
Forrás: HírTV

Őszi akciók nyáron

Őszi akciók nyáron

Akár 70 százalékos árengedménnyel is találkozhat a kitartó vevő az idei nyári vásáron. Nem árt azonban odafigyelni, nem akarják-e átejteni a kereskedők a figyelmetlen vásárlót - olvasható a Magyar Nemzetben.

Bár hagyományosan július elején kezdődik a nyári vásár, idén már két-három héttel korábban az áruházak polcaira kerültek az akciós termékek. Így várhatóan két teljes hónapig válogathatnak az olcsóbb áruk között a vevők. Az idei nyári vásár abban is különbözik a korábbiaktól, hogy a válság évei alatt adott számos kedvezmény miatt most sok esetben kisebb az engedmény, mint korábban. Bár valamilyen mértékű leárazás minden területen megtalálható, a legnagyobb akciókat a ruházati boltok indították el.

A tapasztalatok szerint újdonság, hogy az idei vásáron már az őszi ruhakollekció darabjai is megjelentek. Ez nem is csoda, hiszen kell a bevétel: a 2008-ban elért rekordforgalom óta a ruházati üzletek száma negyedével esett vissza, forgalmuk még tavaly sem érte le a két évvel korábbi szintet. Hatszázalékos, tízmilliárd forintos forgalomcsökkentést szenvedtek el. (rá)

Címkék: vásár

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 01. 16:30, csütörtök | Belföld

Két kilométeren belül kétszer is bemérték

A szolnoki rendőrök összehangolt sebességmérést hajtottak végre a 4. számú főút Szolnokot elkerülő szakaszán szeptember 29-én, amelyben álló helyzetű és menetközben történő sebességmérést kombináltan végeztek.

2020. Október 01. 14:08, csütörtök | Belföld

395 900 forint volt a bruttó átlagkereset január-júliusban

Júliusban a bruttó átlagkereset 401 ezer 800 forint volt, 10,8 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban. A közfoglalkoztatottak nélkül számolva 10,9 százalékos emelkedéssel 413 ezer 360 forintra nőtt.

2020. Október 01. 11:54, csütörtök | Belföld

Egy hónappal meghosszabbodott a határzár

További egy hónappal meghosszabbította a határzárat a kormány október 1-jétől - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

2020. Október 01. 11:02, csütörtök | Belföld

Idén is lesz Szaunázók hétvégéje

A Magyar Fürdőszövetség idén is megszervezi a Szaunázók hétvégéjét: október 2-4. között tematikus szauna programokkal várják az érdeklődőket az ország fürdői - közölte a fürdőszövetség az MTI-vel.