Városlista
2024. február 23, péntek - Alfréd

Hírek

2018. Január 25. 16:32, csütörtök | PR

Színek hatása az egészségre

Színek hatása az egészségre

Egyre több helyen találkozni azzal, hogy a színek pozitívan hatnak a lelki egyensúlyra, közérzetünkre. Így a helyesen megválasztott színek is hatással vannak ránk, mindennapjainkra.

A sókamrákban általában narancsszínnel találkozunk, amely nyugtató hatással bír. Gyógyítólag az asztmára, hörghurutra, reumára, klimaxos panaszokra van hatással. Depresszió esetén is alkalmazható és az életkedvet is visszahozza. Az emberek több évszázada ismerik a só pozitív hatásait, hogy a sóbarlangok klímája, a tengeri sós levegő számottevően jótékony hatással bír a légzőszervi, légúti megbetegedésekre. A sós levegő a bőr- és légúti megbetegedések kezelésére kiváló megoldást nyújt.
Mindannyian ismerjük az orrfújás, a tüsszögés, nyálkahártya duzzadás, fájó torok, allergiás rohamok tüneteinek. Az allergiás panaszok és azok újabb megjelenésének megakadályozásában van segítségre a sóbarlang, mindössze néhány alkalmas kezelés után. A különböző panaszok, mint például az asztma, szervi betegségek, alvási zavarok, allergiák jól reagálnak a sóbarlang kúrára. A sóbarlangban egy jelentősen antiallergén, pormentes, antibakteriális tulajdonságokkal bíró klímával találkozhatunk, ehhez a sóoldatot kell párologtatnunk.
Nemcsak a légúti megbetegedésben szenvedőkön lehet segíteni, számos más betegség gyógyításához jótékony: szénanátha, immunrendszeri legyengülés, alvászavar esetén is nyugodtan használjuk. Kifejezetten a hurut és az arcüreg lerakódásainak felszakításához is használhatjuk, a légúti betegségeket megelőzhetjük vele. Meglágyítja a nyálkát a tüdőben és felbontja, ezáltal könnyebben elindul a tisztulási folyamat. A sóterápiás helyiségek is megannyi előnnyel bírnak, többek között az ott megjelenő telített sóoldat a sós tengeri levegőt, a sóbarlang klímáját képes mesterségesen előállítani.
A sóterápiás helyiségek egytől egyig természetes anyagot tartalmaznak, és csak úgy, mint a föld mélyébe ásott sóbarlang, hasonló tulajdonságokkal bír és képes gyógyítani. A sókamrák segítik a hiperaktív gyerekek sóterápiás kezelését is, az anyagcsere zavarait is csökkenti, valamint általános egészség javító. A sókamra a megfázás, álmosság, fáradtság ellen kiváló. Nemcsak feltölti az ember energiamezőit, felvidít, melegít, erősíti és fokozza a munkaerőt, növeli az immunitást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 13. 14:59, kedd | PR

K&H: iskolapadba ülhetnek a bankárok

a mesterséges intelligencia forradalmasítja a bankszférát

2024. Február 13. 14:48, kedd | PR

K&H: több mint 90 ezer gyerek mérte össze pénzügyi tudását

minden korábbinál népszerűbb a K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedő

2024. Február 05. 14:57, hétfő | PR

Tarolt a rezsi és az agrár CO2 kalkulátor

A legjobb ökoszisztéma építő & fenntarthatósági cégek közé választották a K&H-t

2024. Február 05. 14:48, hétfő | PR

1000 jó embert keres a 10 millió Fa Alapítvány

1000 embert keresünk, aki fogadalmat tesz, hogy az újév minden hónapjában nem több, mindösszesen 1000 Ft-al rendszeresen hozzájárul a 10 millió Fa Közösség céljához – írja honlapján az alapítvány.