Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Január 30. 07:32, hétfő | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Szlovákia felé menekültek a fegyveres támadók

Szlovákia felé menekültek a fegyveres támadók

Két ismeretlen férfi fegyverrel próbált kirabolni egy fiatalembert Balassagyarmaton szombaton éjszaka, a sértettet egyik karján meg is lőtték.

A támadók Szlovákia felé menekültek, őket nagy erőkkel keresi a rendőrség – erősítette meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI információját vasárnap.

Lászlók Nóra elmondta: az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a szlovák határ közelében lévő aluljáróban támadtak a 19 éves fiatalemberre, fegyvert fogtak rá, és értékei átadására szólították fel.

A dulakodás következtében a fegyver elsült, és a megtámadott egyik karján megsérült – tette hozzá. A férfit kórházba szállították, az előzetes orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett.

Lászlók Nóra közölte: a lövés után a két férfi a helyszínről Szlovákia felé menekült, őket nagy erőkkel keresi a rendőrség.

Az ügyben fegyveres rablás kísérlete miatt indított eljárást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.