Városlista
2023. november 29, szerda - Taksony

Hírek

2016. Június 13. 12:12, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Szökni próbált, de balesetet szenvedett egy embercsempész Zalában

Szökni próbált, de balesetet szenvedett egy embercsempész Zalában

Elfogtak egy albán embercsempészt, aki a rendőrök jelzése ellenére nem állt meg mikrobuszával, néhány kilométerrel távolabb azonban a jármű balesetet szenvedett

- közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.A rendőrök hétfő hajnalban a Murarátkán átvezető úton akartak ellenőrizni egy bolgár rendszámú mikrobuszt, a sofőr azonban figyelmen kívül hagyta a rendőri karjelzést és továbbhajtott. Néhány kilométerrel távolabb, Tormaföldén a jármű egy beton támfalnak ütközött. A baleset után a buszban utazók elfutottak.

A rendőrök rövid időn belül elfogtak hat afgán férfit, valamint a feltételezhetően a járművet vezető albán férfit. Az illegális bevándorlóknak sem a beutazáshoz, sem a magyarországi tartózkodáshoz nem voltak megfelelő papírjaik.

A rendőrök az ügyben embercsempészés gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. Lefoglalták a bűncselekmény elkövetéséhez használt járművet és tovább keresik a mikrobusz utasait.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 29. 06:00, szerda | Belföld

90 százalék fölé emelkedhet az egyszer használatos ital palackok visszagyűjtési aránya

Az új visszaváltási rendszerrel a mostani 40 százalék körüli szintről 90 százalék fölé nőhet az egyszer használatos italos palackok visszagyűjtési aránya

2023. November 29. 06:00, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: életben lévő magyar túszról kaptunk információt az izraeli hatóságoktól

A kormány értesítést kapott az izraeli hatóságoktól, amely szerint a két eltűnt magyar állampolgárból egy biztosan életben van és jelenleg is a Hamász terrorszervezet foglya - közölte a külgazdasági és külügyminiszter.

2023. November 29. 06:00, szerda | Belföld

A Tisza vize megérkezett Debrecenbe

2023. November 28. 13:39, kedd | Belföld

MÁV: nyolc év után újraindult a vasúti személyközlekedés Szeged és Szabadka között

Nyolc év után, napi 5 vonatpár közlekedtetésével újraindult a vasúti személyközlekedés Szeged és Szabadka között - közölte a MÁV kedden az MTI-vel.