Városlista
2021. november 29, hétfő - Taksony

Hírek

2012. Március 26. 14:21, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Takarítónőnek áll Gombos Edina

Takarítónőnek áll Gombos Edina

A TV2 reality műsorában szeméttelenítő alakulatot fog vezetni.

Új produkcióval rukkol elő a tévécsatorna, amelyben Edina alakítja az "ország takarító nénijét". A Tiszta a lakásod? című brit sorozat mintájára - amelyben Kim Woodburn és Aggie MacKenzie fedte fel a brit otthonok kosztitkait, és látta el takarítási praktikákkal a lakástulajdonosokat - hamarosan műsorra kerül A Nagytakarítás című koszreality. A Bors úgy tudja, immár eldöntött tény, hogy Gombos Edina vezényli majd a szeméttelenítő és fertőtlenítő brigádot, amely csillogóvá varázsolja Magyarország legrendetlenebb otthonait.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.

2021. November 26. 08:49, péntek | Bulvár

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Taylor Swift All Too Well című tízperces száma megdöntötte a Billboard százas toplistájának csúcsára feljutó leghosszabb dal rekordját - írta meg a New Musical Express brit zenei szaklap online kiadása.

2021. November 25. 12:25, csütörtök | Bulvár

Parád a legszebb hely az egész földkerekségén

Palóc föld gyöngyszemének bemutatását egy Krúdy Gyula idézettel kezdeném. "Látott embereket,és messzi tájakat,idegen kultúrákat, és nagyvilági tolongásokat, amíg ráeszmélt, hogy Parád a legszebb hely a föld kerekségén!"