Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Augusztus 07. 14:38, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Tarlótűz miatt teljesen lezárták a 8-as főutat a kisberzsenyi elágazásnál

Tarlótűz miatt teljesen lezárták a 8-as főutat a kisberzsenyi elágazásnál

Teljesen lezárták a 8-as főút egy szakaszát szerdán a kisberzsenyi elágazás közelében, mert kigyulladt a tarló és az aljnövényzet az út mellett - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel.

Feloldották az útzárat a 8-as főút kisberzsenyi elágazásánál, ahol korábban az út mellett a tarló és az aljnövényzet égett - közölte Dömölki Zsolt, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletesének tájékoztatása szerint a tüzet eloltották, jelenleg az utómunkálatok zajlanak.

Az ügyeletes tájékoztatása szerint a hármas, kiemelt fokozatú tűzesethez az ajkai, a pápai, a sárvári és a keszthelyi tűzoltók vonultak ki. A tűz átterjedt az úttest túloldalára és a látási viszonyok is rosszak a nagy füst miatt.
Bakó Adrienn, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az eset miatt teljesen lezárták az útszakaszt a 105-ös és a 106-os kilométer között. A forgalmat Kamond, illetve Karakószörcsök és Kerta irányába elterelik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.