Városlista
2021. március 8, hétfő - Zoltán

Hírek

2020. December 18. 18:11, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Télen is erősek! - FOTÓK - VIDEÓ

Télen is erősek! - FOTÓK - VIDEÓ

Elstartolt a Prémium Strongman Téli Liga December 5-én útjára indult a legújabb erősember versenysorozat, amelyet a CESA® Central European Strongman Association jegyez.

Az időjárás kegyes volt a szervezőkhöz és a versenyzőkhöz egyaránt. Kellemes napsütés és 12°C várta az egyébként felkészülési idejüket töltő erős embereket. A kezdeményezés e téli kupasorozatra is tőlük származott, a Prémium Rendezvényszervező Zrt pedig biztosította a már megszokott profi körülményeket. A helyszínnek a Kobex-Pannónia Kft sóskúti telephelye adott otthont. A szigorú járványügyi feltételek megvalósítása mellett is kellemes környezetet biztosítottak a versenyhez. Összességében egy kiváló, jó hangulatú zártkapus sporteseményt sikerült megvalósítani. Köszönet az összes támogatónak!

Juhász Péter 3x országos bajnok: Úgy érzem tudtam azt teljesíteni, amit elvártam magamtól. Igaz, csak az utolsó versenyszámnál tudtam átvenni az összetett vezetést egy ponttal Sebestyén Janitól, de az utolsó versenyszámnál ezt még sikerült növelni. Örülök a győzelemnek, várom a további fordulókat! Sebestyén János korábbi országos bajnok, „Silverboy”: Elégedett vagyok a teljesítményemmel, igazából nagyon keveset edzettem, mert van egy rotátor köpeny sérülésem. A verseny maximálisan jól sikerült, hála Istennek nem sérültem le jobban. Ez az új verseny és az első fordulója úgy, ahogy volt tökéletesre sikerült!

Címkék: erő, erős, erősember

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 08. 11:51, hétfő | Bulvár

Öngyilkossági gondolatairól számolt be Meghan Markle

Meghan Markle-nek a brit királyi család tagjaként érzett magány és intenzív ellenőrzés miatt öngyilkossági gondolatai voltak, miután összeházasodott Harry herceggel

2021. Március 01. 14:21, hétfő | Bulvár

Nyárra ismét teltházas hazai turizmusra számítanak

„Elsődleges szempontunk a személyzetünk megtartása volt, hiszen készülünk az újranyitásra”

2021. Március 01. 13:02, hétfő | Bulvár

A Tom és Jerry vette át a kasszasikerlista vezetését

A Tom és Jerry című egészestés animációs film vette át a kasszasikerlista vezetését a hétvégén Észak-Amerikában.

2021. Február 24. 18:01, szerda | Bulvár

Beatles-mesterszakot hirdetett a Liverpooli Egyetem

A világon elsőként hirdetett mesterszakot a The Beatles együttes zenei hatásáról és örökségéről a Liverpooli Egyetem.