Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. November 19. 16:43, kedd | Bulvár
Forrás: infováros

Több ezer NB I-es mérkőzés az Andonik Médiaválogatottban - VIDEÓVAL

Több ezer NB I-es mérkőzés az Andonik Médiaválogatottban - VIDEÓVAL

A törökbálinti Arénában megrendezett 13. Sára kupa és azon belül Car-Bay VIP Kupán amatőr és profi kategóriában csaptak össze a csapatok.

A pénzdíjas ágat a jó nevű Odin Fiai nyerték, míg az amatőr ágat a Meglepetés csapata hozta viszonylag magabiztosan.

A tornát gálamérkőzésével az Andonik Médiaválogatott is színesítette. Ezúttal a vendéglátó kaminokupa Aréna VIP Team csapatával mérkőztek meg és győzedelmeskedtek 1-5 arányban.

A gála mérkőzést élőben közvetítette Borbély Zoltán a kiváló kommentátor, amely az Andonik YouTube csatornáján is megtekinthető.

A félidőben Ricky elénekelte a közismert „Nélküled” dalt is.

A Médiaválogatott csapata a tornára volt NB 1-es játékosokkal erősítve érkezett. Soraiban pályára Bárányos Zsolt, Plókai Attila, Budovinszky Krisztián, Keller József és persze a csapatkapitány a női labdarúgó kiválóság, Nagy Anett is.

„Csak kapkodtam a fejem a kapuban, annyi NB I-es és válogatott játékos játszott előttem – emlékszik mosolyogva Cozombolis, a gálacsapat kapusa. – nagyon sokat jelent ilyen focistákkal játszani, biztos védelem és pontos támadás, ez jellemezte az Andonik Médiaválogatott csapatát a hétvégén is és ez persze a végeredményben is jelentkezett. Sajnálom azt az egy gólt, amit nem tudtam hárítani, de így legalább az ellenfél becsülete is megmaradt” – nevet a népszerű énekes.

„Nagyon büszke vagyok a csapatomra – veszi át a szót Nagy Anett – egyetlen nőként próbáltam irányítani őket, de persze a Bárányos-Plókai-Budovinszky volt Honvédos hármas egyáltalán nem igényelt irányítást. Egyszerűen azonnal beépültek a csapatunkba, tették a dolgukat és nagyban hozzájárultak a sikerünkhöz. Örülök, hogy a Médiaválogatott gálái egyre népszerűbben és szívesen jönnek hozzánk játszani akár volt válogatott labdarúgók is”.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára