Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. December 02. 15:03, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Több mint 70 fiatal művész és kutató nyert támogatást a Mol alapítványi pályázatán

Több mint 70 fiatal művész és kutató nyert támogatást a Mol alapítványi pályázatán

A Mol Tehetségtámogató program 72 fiatal művész- és kutató-jelölt pályafutását segíti 18 millió forinttal ebben a tanévben - közölte a Mol Nyrt. az MTI-vel.

A tehetséges és eredményes diákok tanulmányainak támogatásról a végső döntést a pályázatokat kiíró Mol Alapítvány kuratóriuma hozta meg. A fiatalok a támogatást előfinanszírozásként kapják meg és azonnal beszerezhetik belőle például a hangszert, laptopot vagy ennek segítségével benevezhetnek versenyekre.

A Mol közhasznú alapítványán keresztül 2006 óta karolja fel a fiatal tehetségeket, eddig közel 5000 sportoló és művészeti vagy tudományos pályára készülő fiatal fejlődését segítette több mint 600 millió forint támogatást nyújtva, egyharmadát a művészet és tudományos területen kiváló eredményeket felmutató diákok támogatására fordítva.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.