Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2016. Május 17. 12:38, kedd | Helyi
Forrás: 168ora.hu

Többen ráfaragtak a Hotel Fagus-ban

Többen ráfaragtak a Hotel Fagus-ban

A szobát lefoglalták, a szállást kifizették, a szálloda azonban bezárt. Így jártak sokan Sopronban. Ráadásul több vendéget előzetesen nem is tájékoztattak, így a szálloda ajtajában tudták meg, hogy ott nem pihenhetnek.

Az RTL híradója úgy tudja, hogy a hotelt működtető vállalkozás ellen felszámolási eljárás indult, de még ezután is elfogadtak foglalásokat.

Két éjszaka wellness két főnek fél panzióval már 27 900 forintért Sopronban, a Fagus hotelben – olvasható az egyik kuponos oldalon. Bár az akciós ajánlat már nem él, de a honlap szerint 233-an kifizették a kupont.

Az egyik pórul járt vendég az RTL híradójának elmondta: barátnőjével együtt utazott Sopronba, de hiába, zárt ajtók fogadták őket a hotelnél.

„Kijött egy öltönyös úriember és közölte velünk, hogy sajnos a hotel felszámolás alatt áll. Nem tudnak bennünket fogadni. ”

Az internetes cégjegyzék szerint a hotelt működtető kft. felszámolása április 11-én indult. A pórul járt emberek ezután csaknem egy héttel foglalták le a szállást május 9-re. Arról, hogy a hotel időközben bezárt, senki sem szólt nekik.


Egy másik károsult arról számolt be, hogy ők közvetlenül a szálloda honlapján foglalt. Szombat este, a hotelbe érkezve tudták meg, hogy hiába fizettek ki csaknem 90 ezer forintot a hétvégére. Ráadásul ők éjszaka, Ausztriából érkeztek, hogy ott éjszakázzanak a fárasztó út után.

Az RTL úgy tudja: a hotel egyik napról a másikra zárt be, körülbelül egy hete. Most a bejárati ajtóra függesztett papír tudatja az érkezőkkel: a szálloda üzemeltetőváltás miatt nem működik.

Címkék: hotel fagus, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 17:43, hétfő | Helyi

Dr. Farkas Ciprián: pénteken már a megújult piacon vásárolhatnak a soproniak

A soproniak által régóta várt fejlesztésnek köszönhetően minőségi környezet várja a vásárlókat és az árusokat a megújult vásárcsarnokban, ami pénteken nyitja meg kapuit.

2024. Május 10. 19:28, péntek | Helyi

Megnyílt az Üvegeseszter 25 kiállítás Sopronban

Az Üvegeseszter 25 című kiállításon az üvegfestészet és az ólomüvegezés művészetébe nyerhetnek betekintést az érdeklődők a SopronFest keretein belül.

2024. Május 06. 18:43, hétfő | Helyi

Elkészült az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út

Befejeződött az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út építése. Az új szakaszt és a kapcsolódó létesítményeket átadták a forgalomnak.

2024. Május 02. 09:59, csütörtök | Helyi

Sopron az egyik legnépszerűbb úti cél

Beindult a hazai turizmus, melynek idén legkeresetteb helyei Sopron, Gyula és Debrecen.