Városlista
2023. november 29, szerda - Taksony

Hírek

2021. December 04. 12:54, szombat | PR
Forrás: (x)

Tutira mennél? Segít az online angol középfokú nyelvvizsga!

Tutira mennél? Segít az online angol középfokú nyelvvizsga!

Egyelőre még nincsenek lezárások, de ez akár változhat is. Ha nem bíznád a véletlenre, akkor válaszd az online angol középfokú nyelvvizsgát, amit karanténban és lezárások alatt is bármikor teljesíthetsz.

Mutatjuk, mit kell róla tudni!

A negyedik hullám lefutása még megjósolhatatlan, de vannak olyan dolgok, amiket nem szabad a véletlenre bízni. Ilyen a nyelvvizsga is, mert a sikeres vizsgán sok múlhat. Ha nem szeretnél bizonytalanságban várni a vizsga napjára, akkor válaszd az online angol középfokú nyelvvizsgát! Megmutatjuk, miért remek választás és hogyan segíthet neked.

Mi a gond a jelenléti angol középfokú nyelvvizsgával?

Hosszú éveken át csak a jelenléti vizsga volt elérhető, így nem csoda, ha legtöbben a jelenléti angol középfokú vizsgára jelentkeznek. Ugyanakkor a jelenlegi pandémiás helyzetben bármilyen jelenléthez kötött tevékenység lefutása kétséges lehet. Lehet egy karantén miatti vesztegzár, vagy egy tényleges megbetegedés, váratlan események akkor is megakadályozhatják a megjelenésedet a vizsgán, ha kijárási tilalom vagy lezárások nincsenek. Az online angol középfokú nyelvvizsgát azonban akkor is le tudod tenni, ha bekövetkezik a váratlan.

Hogyan zajlik az online angol középfokú nyelvvizsga?

Az online angol középfokú nyelvvizsga feladatai tökéletesen megfelelnek a jelenléti vizsga feladatainak, de digitális formában zajlanak. Az írásbeli vizsgafeladatok esetében még kisebb az eltérés, mindösszesen annyi, hogy az írásos feladatnál kézírás helyett gépelni kell.

A szóbeli feladatok megoldása egy chat jellegű applikáción keresztül történik, élőben a vizsgabiztossal, illetve páros feladatok esetében egy vizsgázó társsal.

Az online angol középfokú nyelvvizsga mindenben egyenértékű a jelenléti rendszerben tett vizsgával, és a nyelvvizsga papíron sem jelenik meg a vizsga formájában való különbség.

Mik az online angol középfokú nyelvvizsga hátrányai?

Az online vizsga legnagyobb hátránya, hogy a tárgyi feltételeket nem tudja mindenki biztosítani. Szükség van ugyanis egy laptopra vagy számítógépre, ami egy csendes helyiségben van, ahol a vizsga ideje alatt semmiféle zavaró tényező nincs. Emellett szükség van egy mobiltelefonra, ami digitális őrként felügyeli, hogy a vizsga során minden rendben menjen. A stabil internetkapcsolat szintén előfeltétele a vizsgának.

Ezeket azonban akár kölcsön eszközökkel is biztosítani lehet, amire előzetesen letöltöttük a megfelelő applikációkat. Érdemes hát élni az online angol középfokú nyelvvizsga lehetőségével a saját és vizsgánk biztonsága érdekében.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 28. 17:48, kedd | PR

Csődközelből az európai hódításig: így lett nemzetközi siker a 30 éves R-Water

Nagy Ervin 30 évvel ezelőtt édesapja akasztói szódásüzemében indította el azt a vállalkozást, amely ma évi egymilliárdos árbevétellel működik, és 13 országba szállít izotonóniás, sport- és vitaminitalokat.

2023. November 22. 09:12, szerda | PR

K&H: fékre lépett a gyerekinfláció is.

2023. November 15. 15:27, szerda | PR

Újabb magyar innovációs siker: gél formában szedhetjük a vitaminokat

Korábban nem ismert módon könnyíti meg a vitaminszedést a magyar fejlesztésű gélvitamin.

2023. November 07. 10:43, kedd | PR

Újra MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Hatodszor nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.