Városlista
2022. augusztus 20, szombat - István

Hírek

2022. Március 24. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Tűzoltókra támadt egy férfi Szentgotthárdon

Tűzoltókra támadt egy férfi Szentgotthárdon

Letartóztatta a Szombathelyi Járásbíróság szerdán azt a szerb férfit, aki egy szentgotthárdi munkásszálláson ittasan rátámadt két tűzoltóra, egyiküknek könnyebb sérüléseket okozott

- közölte az MTI-vel a Vas Megyei Törvényszék szóvivője.

Tóth András tájékoztatása szerint a tűzoltók március 19-én este azért vonultak ki, mert a szálló tűzjelző készüléke működésbe lépett; egyenruhában és védőfelszerelésben dolgoztak, amikor az ittas férfi rájuk támadt és dulakodni kezdett velük.

A gyanúsított az egyik tűzoltót a falhoz szorította, térddel megrúgta, kabátját letépte, aki emiatt könnyebben megsérült - részletezte a történteket.

Hozzáfűzte: a férfit a rendőrök elfogták, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indult ellene büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 19. 18:09, péntek | Belföld

Évekig bujkált a húszmilliós pénzmosás gyanúsítottja

Hollandiában fogták el az évekkel ezelőtti bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A férfit most hozták Magyarországra, a budapesti nyomozók őrizetbe vették.

2022. Augusztus 19. 15:09, péntek | Belföld

Már 153 Mol-töltőállomáson van ingyenes kutyachip-leolvasó

Újabb Mol-töltőállomásokon található ingyenes kutyachip-leolvasó, így már 153 kúton tudják segíteni a kutyák és gazdáik egymásra találását.

2022. Augusztus 19. 14:08, péntek | Belföld

Elfogták a Sziget fesztiválon verekedő férfit és társát

Súlyos testi sértés és könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást egy, a Sziget fesztiválon verekedő férfival szemben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

2022. Augusztus 19. 11:55, péntek | Belföld

Elfogták a kerepesi önkielégítőt, Nógrádig követték

Nógrád megyéig követték a szeméremsértéssel gyanúsítható férfi nyomait a gödöllői rendőrök. Elfogták, kihallgatták, kezdeményezik bíróság elé állítását.