Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2013. Január 14. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: mno.hu

Új országokat hódított meg a Facebook

Új országokat hódított meg a Facebook

A világon már csak öt domináns közösségi hálózat maradt 2012 decemberére.

ovább folytatta világhódító útját a Facebook, amely a több mint 1 milliárd aktív felhasználójával immáron 127 országban az első számú közösségi hálózat. Vincenzo Cosenza, a közösségi médiával foglalkozó olaszországi stratéga most is elkészítette azt a világtérképet, amely a közösségi oldalak dominanciáját szemlélteti. A Facebook az utóbbi hónapokban az ázsiai régióban tudott igazán teret hódítani, így például Örményországban, Lettországban és Vietnamban. Kína és Irán továbbra is ellenáll a Facebooknak, de Oroszország sem hódol be egyelőre.

Júniusban még hét domináns közösségi oldal uralta a világot, a Zing és a Draugiem háttérbe szorulásával ez a szám ötre csökkent. Érdekesség, hogy néhány éve a Facebook többek között még Brazíliában, Mexikóban, Peruban és Indiában sem volt túl népszerű.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 27. 17:03, szombat | Belföld

Újabb két országba utazhatnak szabadon a beoltottak

Magyarország két újabb országgal, Egyiptommal és a Maldív-szigetekkel állapodott meg a vakcinaigazolások kölcsönös elismeréséről, így a koronavírus ellen legalább kétszer beoltottak szabadon utazhatnak ezen országokba

2021. November 27. 15:02, szombat | Belföld

Hamarosan életbe lép a Volánbusz új menetrendje

December 12-én életbe lép a Volánbusz Zrt. 2021/2022. évi autóbusz-menetrendje, amely az idén is számos fejlesztést és változást hoz az országos, elővárosi és regionális autóbuszjáratok közlekedésében

2021. November 27. 11:56, szombat | Belföld

Átadták Az Év Családbarát Vállalata díjakat

Átadták Az Év Családbarát Vállalata díjakat pénteken a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány szervezésében Budapesten.

2021. November 27. 09:53, szombat | Belföld

Lakástűzben meghalt egy ember Piliscséven

Saját házában keletkezett tűz okozta a halálát egy embernek pénteken Piliscséven - tudatta a katasztrófavédelem közleményben az MTI-vel.