Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Május 18. 11:05, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Újra büntetőfékezéssel okoztak balesetet - VIDEÓ

Újra büntetőfékezéssel okoztak balesetet - VIDEÓ

Budapesten, a Rákóczi úton akarta okítani a szerinte lassan haladó sofőrt, baleset lett a vége, a jelenetsort rögzítette a vétlen autós fedélzeti kamerája.

Bevágott az előtte lassabban haladó autó elé, majd fékezett, így akarta „okítani” a másik sofőrt, aki nem tudta elkerülni az ütközést – számolt be a rendőrség az esetről oldalán.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti veszélyeztetés bűntette miatt indított büntetőeljárást a budapesti K. László ellen, mivel 2020. május 13-án 5 óra körül a Rákóczi hídon Pestről Buda irányába bevágott a belső sávban haladó autó elé, majd indokolatlanul befékezett előtte, emiatt a két autó összeütközött.

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály nyomozói a balesetet okozó 67 éves férfi jogosítványát bevonták és közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, mert veszélyeztette a belső sávban haladó autós testi épségét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.