Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Május 30. 11:50, csütörtök | Bulvár
Forrás: Pogár Demeter, az MTI tudósítója jelenti:

Újraforgatást követelnek a Trónok harca befejezése miatt csalódott orosz kommunisták

Újraforgatást követelnek a Trónok harca befejezése miatt csalódott orosz kommunisták

Bocsánatkérést követelt a Trónok harca sikertelennek ítélt befejezése miatt, és a sorozat utolsó évadának újraforgatását sürgette az HBO vezetésétől az Oroszország Kommunistái párt altaji szervezetének vezetője.

„Pártunkban sok őszinte híve van ennek a nagyszerű sorozatnak, mert bemutatja, hogy milyen következményei lehetnek a monarchista rezsimeknek” – írta Facebook-bejegyzésében Szergej Matasov, a pártnak az Altaj Köztársaságban működő regionális bizottsági első titkára a The Moscow Times című angol nyelvű hetilap online kiadásának beszámolója szerint.

Matasov rámutatott, hogy a párt szerint a producerek az utolsó hat rész gyártásakor nem hallgattak a sorozat híveire, aminek következtében mind a cselekmény, mind a színészi alakítás rosszul sikerült, és nem vonták le a logikus végkövetkeztetéseket sem.

Az altaji kommunisták szerint a Trónok harca készítői „követők millióit ábrándították ki és feltehetően elsikkasztották a sorozatra szánt, az egyszerű amerikai munkások és az elnyomott négerek adójából származó eszközöket”.

A pártvezető azonnali bocsánatkérést követelt, valamint azt, hogy az utolsó évadot új rendezők, forgatókönyvírók és az Egyesült Államok Kommunista Párja tagjainak bevonásával feltétlenül forgassák újra.

Az Oroszország Kommunistái elnevezésű szervezet nem azonos a parlamenti képviselettel rendelkező, Gennagyij Zjuganov vezette Oroszországi Föderáció Kommunista Pártjával.

Címkék: sorozat, trónok harca

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára