Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Február 02. 11:39, vasárnap | Belföld
Forrás: MNO

Újságként lesz olvasható hétfőtől a Facebook

Újságként lesz olvasható hétfőtől a Facebook

Február harmadikán, hétfőn debütál a világ legnagyobb közösségi oldalának, a Facebooknak az új olvasó applikációja, a Paper. Az új alkalmazás látványos és praktikus is egyben, de egyelőre csak iPhone-okon lesz elérhető.

Minden eddiginél színesebb, praktikusabb és egyben látványosabb fejlesztéssel készül a Facebook az okostelefon-használók számára ˜– írta meg a CNN technikai rovata. A Paper névre keresztelt alkalmazás minden eddiginél látványosabb dizájnjával és újságszerű kinézetével vérfrissítést jelenthet a Facebookot lassan megunó felhasználók számára.

A fotókat, bejegyzéseket nem az idővonalon és a megszokott kék keretek között böngészhetjük, hanem egy újságszerű felületen, amit az érintőképernyőn keresztül személyre szabottan lapozgathatunk és döntögethetünk, mint egy valódi papíralapú újságot. Lesz előnézeti funkció, amivel ellenőrizhető lesz az élesítés előtt a poszt kinézete.

A Paper – ami a Facebook saját appfejlesztő műhelyének, a Creative Labsnak az első produktuma – hétfőtől érhető el, igaz, egyelőre csak iPhone-ra, de várható lesz az Android-alapú fejlesztés is. Azon számok ismeretében, miszerint az 1,2 milliárd Facebook-felhasználóból 945 millióan okostelefonon vagy tableten keresztül használják az oldalt, teljes mértékben érthetők az Fb applikációs fejlesztési törekvései.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő