Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. December 17. 14:41, szombat | Belföld
Forrás: Stop.hu/Autolabor.hu

Valaki egy Bugatti Veyront kapott születésnapjára - nem Ön? - VIDEÓ

Valaki egy Bugatti Veyront kapott születésnapjára - nem Ön? - VIDEÓ

A Veyron Super Sport Edition Merveilleux kiadást egy titokban tartott, Simon névre hallgató ünnepelt kapta a 40. születésnapjára.

A Bugatti neve és a különleges kiadás kifejezés lassan szinonimává forr össze, de most a gyártó a kettő összeolvasztásából hozott létre valami újat a Super Sport Edition Merveilleux személyében.

A speciális ajándékot egy Simonnak nevezett rejtélyes ember kapta, akinek a videón a cég legfontosabb emberei köszönik meg, hogy ott lehetett Kínában, a Sanghaji Autószalonon a Bugatti is. Az egy darabban limitált kiadás kapott karbon betéteket kívülre-belülre, kétszínű felniket, továbbá kék bőr belsőt, melyek fejtámláiban ott virít feketén a "Super Sport" logó.

A Veyron Super Sport négy turbófeltöltős, 16 hengeres motorja (ezt jelenti a "16.4" jelzés rajta) 1200 lóerőt (882 kW) és 1500 Nm maximális forgatónyomatékot ad le. A végsebesség normál esetben 415 km/órára van korlátozva, azonban az olyan különleges kiadásoknál, amit csak - hatalmas ovális, tehát végsebességre hangolt - tesztpályán mertek kipróbálni, az autó elérte a 430 km/órás átlagtempót is. Ez egyben a világ leggyorsabb sorozatgyártású autója címet is jelentette a Veyron számára.

Címkék: Bugatti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.