Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Március 23. 17:27, kedd | PR
Forrás: (x)

Válassz női ruházatot 2021-es Pantone színekben

Válassz női ruházatot 2021-es Pantone színekben

Évről-évre sok nő, divattervező és lakberendező várja izgatottan, hogy melyek lesznek az aktuális év divatszínei. A Pantone Color Institute, azaz a Pantone Intézet minden évben kihirdeti az év trendszíneit.

Idén sem volt ez másként. Több szín közül, két színre esett a választásuk: a meleg sárga (illuminating) és a klasszikus, semleges szürke (ultimate gray).

Miért pont ez a két szín?

Feltehetnénk a kérdés, hogy miért éppen erre a két színre esett a választásuk? Az év színét mindig a világban zajló események és az aktuális társadalmi trendek határozzák meg. A Pantone Intézet igazgatója úgy véli, hogy ez a két szín tökéletesen kiegészíti egymást és tökéletes kifejezése annak, ami manapság a világban zajlik. A színek értelme és jelentése nem más, minthogy ebben a szürkeségben, megjelenhet és meg is fog jelenni a pozitívum, a boldogság és az optimizmus. Nem csak a meleg sárga, hanem ennek a két színnek a kombinációja nyújthat minden, nem csak a divatot kedvelő embernek, reményt és bátorságot a mindennapi küzdelmekhez.

Ultimate gray és a női átmeneti dzsekik

Sokan kedvelik a szürke színt, sokan pedig ódzkodnak tőle. Pedig a szürke nem is olyan rideg és unalmas, mint ahogyan azt sokan gondolják. Sok nő egyik kedvenc színe a szürke, mivel egy tökéletes alapszín, amelyet sokféle színnel lehet kombinálni. A szürkéről most már elmondható, hogy egy modern szín. Akár a tavaszi dzsekinket is választhatjuk ebben a színben. Átmeneti női dzsekit a szürke minden árnyalatában választhatunk a Bolf oldaláról. Választhatunk kapucnis, steppelt, softshell dzsekit, illetve rövidebb és hosszabb derekú tavaszi kabátot is. A sportdzsekit kedvelők is kedvükre válogathatnak a Bolf kínálatából.

A szürke szín tökéletes összhangot alkot a semleges színekkel, mint amilyen a fekete vagy a fehér. Ha a két divatszín közül csak a szürkét kedveljük, akkor kombináljunk valamilyen alapszínnel és csak kiegészítőt válasszunk sárga színben.

Illuminating és a női tavaszi kabátok

A kellemes, meleg sárga színt sokkal többen párosítják a tavasszal és a nyárral, mint a szürkét, talán ez is lehet az oka, hogy a sárga az egyik kedvenc nyári szín is és most már a Pantone Intézet javaslatára is egyre többen fogják ezt a színt viselni idén. Női dzsekik terén is találhatunk ilyen színben átmeneti kabátokat és dzsekiket. A sárga minden árnyalatában találhatunk tavaszi női dzsekiket és kabátokat. Annak sem kell lemondania erről a színről, akik a bőrdzsekit preferálják, hiszen ilyen színű dzseki is van a Bolf kínálatában. Tavasszal sokszor elegendő csak egy vastagabb pulóver. A citromsárga női pulóver nem csak kellemes viselet, nem csak nőies, hanem nagyon trendi is.

A sárga szín jobban bejön, mint a szürke? Akkor ne a kiegészítőket válaszd ebben a színben, hanem élénkítsd fel idén a ruhatáradat és válassz női dzsekit ebben a ragyogó színben! Ha ilyen színű dzsekiben lépsz az utcára, azzal az utca emberét is, nem csak önmagadat bátorítod.

Kombinálhatjuk is a színeket

A divatszíneket, azaz a szürkét és a sárgát, nagyszerűen kombinálhatjuk is egymással. A két színnel nagyszerűen megteremthetjük az egyensúlyt. Ha szeretünk nőiesen öltözködni, akkor válasszunk egy női ramones bőrdzsekit sárga színben, szürke nadrággal. Viszont, ha inkább sportos típusúak vagyunk, akkor egy sárga melegítőhöz egy szürke átmeneti sportos dzsekit vegyünk fel.

A színek pozitív szemléletre és bátorságra sarkallhatnak bennünket. Ha otthon is az idei év trendi színeibe bújunk, akkor önmagunkat is ösztönözhetjük a kitartásra. A szürke és a sárga polár pulcsi remek választás, amennyiben valóban arra van szükségünk, hogy a szürke és a sárga szín üzenetéből nap, mint nap erőt merítsünk.

Hétköznapi viseletként, de tavaszi színekbe öltözve is elindulhatunk egy városi sétára. Vegyünk fel sárga színű nadrágot és válasszunk hozzá kényelmes, grafit szürke, vagy ezüstszínű, steppelt női dzsekit.

Rétegezni is lehet a színeket

Tavasszal még gyakran van fogvacogtatóan hideg nappal is. Ilyenkor még jól jön a parka, amely szintén megtalálható szürkében és sárgában, de réteges öltözködéssel is viselhetjük ezt a két színt. Vegyünk fel egy sárga polár pulcsit, majd arra egy szürke softshell vagy steppelt dzsekit.

Címkék: bolf.hu, dzseki, kabát

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.