Városlista
2020. november 28, szombat - Stefánia

Hírek

2012. Szeptember 19. 10:23, szerda | Helyi

Változás a nagycenki képviselő-testületben

Változás a nagycenki képviselő-testületben

Nemes Viktória lemondása után dr. Hudomelné dr. Dózsa Margit lesz az új önkormányzati képviselő Nagycenken. Jövő héten tesz esküt. - tudósított a Kisalföld

Nemes Viktória a legutóbbi testületi ülésen lemondott mandátumáról. A nagycenki óvoda vezetője a lépését nem indokolta. Mint azt megkeresésünkre elmondta, most kívánja ezt megtenni. Mint fogalmazott szeretne szépen csendben visszavonulni.

A 2011-es időközi választásokon elért eredmények alapján a következő legtöbb szavazatot kapott képviselő-jelöltet kérik fel a megüresedett képviselői hely betöltésére.

Így a jövő keddi ülésen dr. Hudomelné dr. Dózsa Margit, a helyi gyógyszertár vezetője teheti le az esküt.

Címkék: nagycenk, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 08. 17:55, csütörtök | Helyi

Gulyás: a Modern városok és a Magyar falu program célja, hogy beléphessünk a 21. századba

Sopron, 2020. október8., csütörtök (MTI) - A Modern városok és a Magyar falu program célja azoknak a feltételeknek a megteremtése, amelyekkel beléphetünk a 21. századba

2020. Október 01. 17:00, csütörtök | Helyi

Újraszentelték a csaknem hárommilliárd forintból felújított soproni Szent Mihály-templomot

Újraszentelték a Modern városok program részeként csaknem hárommilliárd forintból felújított, a város védőszentjéről elnevezett, több mint hétszázéves Szent Mihály-templomot csütörtökön Sopronban.

2020. Szeptember 25. 12:52, péntek | Helyi

Már látszik a fény az alagút… elején

Az M85-ös gyorsforgalmi út Csorna II.–Sopron-kelet–Fertőrákos csomópont közötti szakaszok kivitelezése és a kiviteli tervek elkészítése tárgyában kötött szerződések teljesítési határideje 2020. december 31.

2020. Szeptember 05. 17:00, szombat | Helyi

Kormányzati döntés - szabad az út az ingázók előtt

A kormány pénteki ülésén jelentős módosításokról döntött, amely még este megjelent a Magyar Közlönyben. Ezek alapján a következő változások lépnek életbe szeptember 5-étől.