Városlista
2022. december 3, szombat - Ferenc

Hírek

2021. Április 28. 08:56, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Véletlenül megszúrta barátját egy férfi Bekecsen

Véletlenül megszúrta barátját egy férfi Bekecsen

Pillangókéssel megsebesítette barátját egy 23 éves férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bekecsen, a szúrás véletlen volt,

de a megyei főügyészség vádat emelt ellene életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt - tájékoztatta a vádhatóság kedden az MTI-t.

A közlemény szerint a két férfi 2020 júniusában egy bekecsi vendéglátóhelyen italozott, majd hazaindultak. Gyaloglás közben a vádlott elővette pillangókését, játszott, forgatta, hadonászott vele, miközben a barátjával játékból lökdösődött és árnyékbokszolt. Egy alkalommal a vádlott a barátját bal karjával a nyakánál átölelve magához húzta, a jobb kezében lévő pillangókéssel felé hadonászott, és véletlenül megszúrta a felsőtestét.

Ezt látva a vádlott a sértettet leültette egy padra, a kezét rászorította a sebre és segítséget kért.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottra - tárgyalás mellőzésével - felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta.

Címkék: bekecs, késelés

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 03. 16:54, szombat | Belföld

Meghalt Hegedüs Zsuzsa szociológus, Orbán Viktor korábbi főtanácsadója

Hosszan tartó, súlyos betegséget követően, életének 76. évében szombat reggel meghalt Hegedüs Zsuzsa szociológus, filozófus

2022. December 03. 14:11, szombat | Belföld

AM: folyamatos a tűzifa szállítása a szociális tüzelőanyag program keretében

A szociális tüzelőanyag program keretében 2374 településen mintegy 180-190 ezer rászoruló család kap a téli tüzelőjéhez segítséget - közölte az Agrárminisztérium (AM) szombaton az MTI-vel.

2022. December 03. 14:09, szombat | Belföld

Két halálos tűzeset történt péntekről szombatra virradóra

Péntek éjszaka Vas megyében, szombat reggel Békés megyében történt halálos tűzeset - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője szombaton az MTI-t.

2022. December 03. 14:03, szombat | Belföld

Átadták Rábapatona és Koroncó bekötő útjait

Átadták szombaton a Rábapatonát és Koroncót a 85-ös főúttal összekötő, több mint 7 kilométer hosszon felújított útszakaszt, amely 1,8 milliárd forint ráfordításával készült el a Magyar falu program keretében.