Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. Január 25. 14:46, szerda | Helyi

VII. Soproni Aerobik Nap

VII. Soproni Aerobik Nap

2017.február 11. egy fontos dátum a sportot, a mozgást kedvelők körében. Ezen a napon ismét megtelik a Novomatic Aréna és több százan együtt mozognak a VII. Soproni Aerobik Napon.

2009-ben soproni edzők közösen összefogva, hagyományteremtő szándékkal szervezték meg az első rendezvényt azzal a céllal, hogy népszerűsítsék a szabadidős tömegsportot és közelebb hozzák a soproni és Sopron környéki emberekhez az egészséges életmódot.

Ez a nap a mozgás öröméről, kikapcsolódásról, jó hangulatról szól, így a témához kapcsolódva különböző kiállítóik is lesznek, akiknek körét évről évre bővítik. A nagy színpados programok mellett a legnépszerűbb soproni fitneszklubok, sportlétesítmények standjai, szakmai kiállítók, egészségügyi szűrű programok várják a résztvevőket. A kisteremben különböző újdonságokat próbálhatnak ki a fitnesz gépek és edzésmódok köréből.

Az órákat úgy állították össze, hogy mindenki találjon magának megfelelőt, lesz nehezebb óratípus, illetve lazább, szórakoztatóbb táncos óra. Ilyen például Cseh Szakál Tibor és Lőrincz Ernő fergeteges Partyfitness órája. Ha már a sztárvendégeknél tartunk érdemes kiemelni Béres Alexandra többszörös fitnesz Európa-és világbajnok Súlykontroll óráját, Katus Attila hatszoros világbajnok Best body, Péntek Enikő kardió és saját testsúlyos funkcionális erősítő ZONA edzését. A szervezők garantálják, hogy a kritikus pontokon, mint a popsi, comb, has az izomláz napokig garantált.

A fellépők között szerepel még a Box Team (Barta Peti, Lőrincz Ernő, Vér Tomi),akik szintén nem először vesznek részt rendezvényen és keményen megdolgoztatják a résztvevőket. Idén ismét együtt tombolhatnak Sifter Timivel (Sifi), a kangoo királynővel, bombasztikus, energiával teli kangoo óráján. Ebben az évben először érkezik Czégel Erika, aki Gymstick órájával színesíti a programot. Az első órán ismert soproni edző, Árki Heni fogja felrázni az eseményre ellátogatókat. Ha valaki a gyerkőcét sem szeretné otthon hagyni, a legkisebbeket gyereksarok várja! Az órák közti szünetekben mindenféle kényeztető ajándék kerül kisorsolásra tombola formájában, valamint a szüneteket különböző bemutatók színesítik

A rendezvényre reggel 8.30-tól lehet regisztrálni. Az órák 10 órától este 6-ig tartanak. Igaz, ilyenkor nőuralom van az Arénában, de férfiaknak is tartogatnak meglepetéseket, ezért nagyszerű családi program!

Sok mozgást, örömet, új élményeket és jó egészséget kívánnak minden résztvevőnek a szervezők: Kreiszné Éva és a Fit-Max mozgáscentrum oktatói (Mester Gyöngyi, Pintér Dóra, Pintér Enikő, Radványi Bianka)

Az esemény Facebook oldala:
https://www.facebook.com/events/735931126555867/

Címkék: aerobik nap, mozgás, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:59, csütörtök | Helyi

Sopron az egyik legnépszerűbb úti cél

Beindult a hazai turizmus, melynek idén legkeresetteb helyei Sopron, Gyula és Debrecen.

2024. Április 25. 15:52, csütörtök | Helyi

Idén is nagyot dobbant a SopronFest

Májusban közel 100 helyszínen 300 program várja a fesztiválozókat Sopronban. Hazai és külföldi előadók, podcast-beszélgetések, kiállítások, túrák és sok más különböző esemény színesíti a SopronFest kínálatát.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

A baloldal belharcaitól hangos Sopron

Az elmúlt hetekben számos belső konfliktus került nyilvánosságra a soproni baloldali pártok és jelöltek háza tájáról, ennek eredménye, hogy a felek még egymással is képtelenek szót érteni.

2024. Április 20. 17:25, szombat | Helyi

Népszerű a Gondosóra program Sopronban is

Több ezer soproni idős igényelte a gondosórát, amely a nap 24 órájában szolgálja biztonságukat.