Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. November 05. 17:46, csütörtök | Bulvár
Forrás: 444.hu, youtube, címlapfotó: divany.hu

Világszerte igazi hepaj kísérte a H&M új kollekcíóját

Világszerte igazi hepaj kísérte a H&M új kollekcíóját

Talán az új iPhone-ok se okoznak ekkora dulakodást. Nemcsak Budapesten vezetett kaotikus jelenetekhez a H&M és a Balmain kollekciójának megjelenése. A ruhadarabok egyszerre kerültek a boltokba világszerte 250 üzletben

A cég minden évben összeáll egy menő divatházzal, és közös kollekciót adnak ki, aminek darabjai minőségen inkább az adott divatházhoz, árban inkább a H&M-hez közelítenek.Idén ez a párizsi Balmain volt.

A világon sok helyen elszabadult a pokol:

Budapest:

több egybehangzó beszámoló szerint jóval nyitás előtt már több száz méteres sor kígyózott az épület előtt (volt, aki hajnali négykor állt be), de a hercehurca akkor indult be igazán, amikor reggel kilenckor kinyitott a bolt.

“A sor felbomlott, mindenki próbált az elsők közt bejutni. A biztonsági őrök azon voltak, hogy kordában tartsák az embereket, de ez nem minden esetben sikerült. Aki az ajtón belülre került, futva kereste a megvenni szándékozott ruhákat, és ha a polcokon nem találta, kikapta a mellette álló, nála szerencsésebb vásárló kezéből. Borultak az állványok, törtek a plexik, még egy kis vér is folyt” - írja a Stíler blog.

“Ami bent fogadott, az leírhatatlan. Nem tudom, hogyan néz ki a földi pokol, de valami ilyesmi lehet – verekedés, tolakodás, ordítozás”. Ezek a Vous.hu szavai.

Egy ruháért bármit? Ez történt reggel a Vörösmartyn.

Szerző: Vous, 2015. november 5.

“A H&M üzletében apokaliptikus állapotok uralkodtak, az extázis a tetőfokára hágott az ott dolgozók körében is, tátott szájjal bámulták, ahogy egymást fellökve, ész nélkül kapkod a tömeg. A vásárlók izgatottsági állapota valahol a szívroham és az agyvérzés környékén állhatott, borultak a bábuk és a ruhaállványok, egymást lökték fel az emberek. Egy fiú konkrétan elvett, vagyis inkább kitépett két pólót egy lány kezéből, és ez csak az egyik hihetetlen jelenet volt, aminek a szemtanúi voltunk.” Ez pedig a Glamour leírása.

Azonban a világ többi részén is hatalmas harcok folytak a ruhadarabokért: a teljesség ígénye nélkül itt megtekinthető néhány videó, azonban a Youtube-on még rengeteg hasonló videót találunk városok divatért megvadult tömegeiről.

Isztambul:

London:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.