Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2011. Október 15. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Visszaélnek Pataky Attila nevével az interneten

Visszaélnek Pataky Attila nevével az interneten

Visszaélnek Pataky Attila nevével a Facebookon. Az Edda frontembere nem tudja figyelmen kívül hagyni a csalást, lépten-nyomon kellemetlenségek érik miatta.

- Nem vagyok fent az oldalon, csak léteznek olyan álprofilok, amelyek a bűnözés szintjéig jutnak. Ezek a 40 kilós s*ggfejek ülnek egy garzonban és a nevemben véleményeznek! - kezdte az Új Ásznak a népszerű rocker, aki szerint szinte lehetetlen letiltani ezeket a profilokat, mert kis idő múlva újat csinálnak.

- Nemrég egy kollégám hívott fel, azt kérdezve, mi bajom van vele, miért írtam neki a Facebookon, hogy beképzelt vagyok. Felvilágosítottam a csalásról - tette hozzá az énekes.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.

2021. November 26. 08:49, péntek | Bulvár

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Taylor Swift All Too Well című tízperces száma megdöntötte a Billboard százas toplistájának csúcsára feljutó leghosszabb dal rekordját - írta meg a New Musical Express brit zenei szaklap online kiadása.

2021. November 25. 12:25, csütörtök | Bulvár

Parád a legszebb hely az egész földkerekségén

Palóc föld gyöngyszemének bemutatását egy Krúdy Gyula idézettel kezdeném. "Látott embereket,és messzi tájakat,idegen kultúrákat, és nagyvilági tolongásokat, amíg ráeszmélt, hogy Parád a legszebb hely a föld kerekségén!"

2021. November 23. 08:49, kedd | Bulvár

A Whitesnake búcsúturnéja Budapestet is érinti

A Whitesnake jövőre búcsúturnéra indul, amely Budapestet is érinti. A hard rock zene brit legendája 2022. július 4-én ad koncertet a Barba Negrában.