Városlista
2020. október 1, csütörtök - Malvin

Hírek

2020. Június 25. 12:35, csütörtök | Helyi

VPT Caravan nyílt nap és bolhapiac szombaton!

VPT Caravan nyílt nap és bolhapiac szombaton!

06.27-én szombaton Sopronban a Pozsonyi út 15. szám alatt található bázisukon nyílt napot tart a VPT Caravan, ahol megtekintheted legmenőbb lakóautóikat és beszerezheted a legjobb kempingfelszereléseket.

Ha már régóta gondolkodsz a lakóautózáson de még nem láttál közelebbről egy autót sem, akkor itt a remek alkalom! A nyílt napon több bérelhető autójukat is körbejárhatod. Megtekinthető lesz többek között a motorszállításra is alkalmas Hymer TCL 698-as, vagy a fiatalok körében népszerű kempingautó, a Hymer Grand Canyon S.

A lakóautók mellett egy kisebb bolhapiaccal is készülnek, ahol a legklasszabb kempingfelszerelések között válogathatsz! Az új termékek mellett nagyon kedvező áron használt darabok is értékesítésre kerülnek.

A nyílt nap végén egy felvonulásra indul a flotta Sopron városában, majd 14:00 órától a Tercia Hubertus Pikniken találkozhattok autóikkal a délután folyamán!

Itt addig is megtekintheted prémium lakóautó bérlésre kínált autóikat.

További információk az esemény Facebook oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 25. 12:52, péntek | Helyi

Már látszik a fény az alagút… elején

Az M85-ös gyorsforgalmi út Csorna II.–Sopron-kelet–Fertőrákos csomópont közötti szakaszok kivitelezése és a kiviteli tervek elkészítése tárgyában kötött szerződések teljesítési határideje 2020. december 31.

2020. Szeptember 05. 17:00, szombat | Helyi

Kormányzati döntés - szabad az út az ingázók előtt

A kormány pénteki ülésén jelentős módosításokról döntött, amely még este megjelent a Magyar Közlönyben. Ezek alapján a következő változások lépnek életbe szeptember 5-étől.

2020. Augusztus 03. 15:19, hétfő | Helyi

11 soproni fertözött egy házibuli után

Egy vélhetően soproni családi rendezvény után több tucat ember kapta el a koronavírust Magyarországon ebből 11 soproni lakos, további 127 fő került hatósági házi karanténba a kontaktkutatás után.

2020. Július 28. 13:33, kedd | Helyi

Soproni házibuliból vitték a koronavírust Vas megyébe

A négy új fertőzöttből egy biztosan egy soproni házibuliban kapta el a fertőzést, majd továbbadta rokonának - derült ki a vaol.hu-ról.