Városlista
2021. január 22, péntek - Vince

Hírek

2020. Június 25. 12:35, csütörtök | Helyi

VPT Caravan nyílt nap és bolhapiac szombaton!

VPT Caravan nyílt nap és bolhapiac szombaton!

06.27-én szombaton Sopronban a Pozsonyi út 15. szám alatt található bázisukon nyílt napot tart a VPT Caravan, ahol megtekintheted legmenőbb lakóautóikat és beszerezheted a legjobb kempingfelszereléseket.

Ha már régóta gondolkodsz a lakóautózáson de még nem láttál közelebbről egy autót sem, akkor itt a remek alkalom! A nyílt napon több bérelhető autójukat is körbejárhatod. Megtekinthető lesz többek között a motorszállításra is alkalmas Hymer TCL 698-as, vagy a fiatalok körében népszerű kempingautó, a Hymer Grand Canyon S.

A lakóautók mellett egy kisebb bolhapiaccal is készülnek, ahol a legklasszabb kempingfelszerelések között válogathatsz! Az új termékek mellett nagyon kedvező áron használt darabok is értékesítésre kerülnek.

A nyílt nap végén egy felvonulásra indul a flotta Sopron városában, majd 14:00 órától a Tercia Hubertus Pikniken találkozhattok autóikkal a délután folyamán!

Itt addig is megtekintheted prémium lakóautó bérlésre kínált autóikat.

További információk az esemény Facebook oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2020. December 16. 11:00, szerda | Helyi

Gyorsforgalmi úton lehet közlekedni Sopron és Győr között

Gépjárművel közlekednek az M85-ös gyorsforgalmi út Sopron és Csorna közötti szakaszán 2020. december 16-án

2020. December 01. 00:00, kedd | Helyi

hgfttf

vgvgk

2021. Január 22. 10:32, péntek | Belföld

Orbán: minél több vakcinának kell lennie Magyarországon

Emberéletek múlnak a vakcinán, és minden élet számít, ezért fontos, hogy minél több vakcina legyen Magyarországon - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban pénteken.

2021. Január 22. 10:31, péntek | Belföld

Magyarország nagy mennyiségben vásárol orosz oltóanyagot

Magyarország három ütemben nagy mennyiségű, koronavírus elleni oltóanyagot vásárol Oroszországtól - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter,