Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2012. Március 19. 14:25, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

VV Eszter esküvőre készül

VV Eszter esküvőre készül

Hetekkel ezelőtt esett szerelembe VV Eszter, de máris esküvőjét tervezgeti párjával. Az ügyvédnő azt mondja, akkor lenne a legboldogabb, ha minél hamarabb érkezne a kisbaba.

Három nappal a kiesése után kerteste meg jelenlegi kedvese VV Eszter. A pár azóta már az esküvőjét tervezgeti. "Vasárnap este estem ki, ő pedig már kedden fel is hívott, hogy lenne-e kedvem találkozni. Már az első találkozás alkalmával érezhető volt, hogy van dolgunk egymással, izzott a levegő közöttünk" - mondta az Új Ásznak az ügyvédnő. Eszter egyébként imádja párja határozottságát. "Már az eljegyzést tervezzük. Úgy vettem észre, hogy azonos a világszemléletünk, rengeteg dologról ugyanúgy gondolkodunk" - mondja a lány, aki nem is védekezik, és párjával azt várják, hogy minél előbb jöjjön a baba.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,