Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Március 26. 09:59, hétfő | Helyi
Forrás: sopronigyogykozpont.hu

XLII. Nyugat-Pannon Neurológiai Konzultációs Fórum Sopronban

XLII. Nyugat-Pannon Neurológiai Konzultációs Fórum Sopronban

Sopronban került megrendezésre a XLII. Nyugat-Pannon Neurológiai Konzultációs Fórum, melynek keretében orvosi és szakdolgozói szekciókban tanácskoztak a résztvevők.

A Soproni Gyógyközpont nevében dr. Korányi László mb. főigazgató köszöntette a megjelenteket.

A fórum házigazdájaként dr. Molnár Sándor Ph.D. osztályvezető főorvos és dr. Grubits János, a fórum egyik alapítója üdvözölte az országból érkezett több mint száz résztvevőt.

A megnyitót követően Prof. Komoly Sámuel (Pécsi Tudományegyetem Neurológiai Klinika) és Dr. Boczán Judit Ph.D. (Debreceni Egyetem Neurológiai Klinika) referátumai után szekcióüléseken folytatódott a szakmai munka.

A szakdolgozói szekcióban Farkas Andrea mb. ápolási igazgató és Gigler Károlyné vezető ápoló koordinálták az elődadásokkal kapcsolatos vitafórumot.

Az egynapos neurológiai szakmai tanácskozás során az ország több részéről érkezők számos szakmai előadás tematikáját ismerhették meg, és egyeztették a szakmaterület aktualitásait.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 17:25, szombat | Helyi

Népszerű a Gondosóra program Sopronban is

Több ezer soproni idős igényelte a gondosórát, amely a nap 24 órájában szolgálja biztonságukat.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Helyi

Sopron továbbra is az egyik legbiztonságosabb város

Rendészeti Integrált Központ épült Sopronban és városszerte helyeztek el térfigyelőkamerákat, sebességmérőket és alakítottak ki korszerű gyalogos-átkelőhelyeket az elmúlt években, melyek a soproniak biztonságát szolgálják.

2024. Április 16. 15:56, kedd | Helyi

Nívódíjat nyert a soproni Múzeumnegyed

Építőipari Nívódíjat nyert a Sopron Fő terén található Múzeumnegyed. A felújított épületegyüttes műemlék-helyreállítás és rehabilitáció kategóriában érdemelte ki a díjat.

2024. Április 12. 11:22, péntek | Helyi

A helyi gazdaság megerősítése a cél Sopronban

Az elmúlt években több olyan fejlesztést sikerült megvalósítani, amely hozzájárul a helyi gazdaság megerősítéséhez. Megépült az M85-ös autóút, új inkubátorház épült és kialakításra került az új ipari park területe.